phf elektromos fűtések fűtőpanelek

Elektromos radiátorok hasonlítása

(FONTOS: a képekre kattintva rögtön a webáruház megfelelő oldalára jut részletes információkat, rendelési lehetőséget találva!)

 

Ebben a csapatban már nem sok versenyző van (általában rakatáron lévő készülékeink közül).

Ezek a készülékekElektromos radiátorok összehasonlítása már mindent tudnak, amit ma egy elektromos fűtéstől elvárhatunk.

Az induló széria, az Atlantic NIRVANA radiátor ellenőrzött hőtehetetlenségű elektromos radiátor egyesíti magában a kitűnő kényelmet, minőséget és hatékonyságot egy  francia designban.

Kellemes, egyenletes hőérzetet és hőeloszlást biztosít, 0,1 C Fokos precíziós vezérlésével pedig a leggazdaságosabb elektromos fűtés!

- konvekciós fűtés

- infrafűtés

- kompozit burkolatos hőtároló képesség

- legnagyobb érzékenységű termosztát

A francia elektromos radiátorok működése talán a a vizes rendszereknél megszokott nagyobb tömegű radiátorokéra hasonlít, mert ezek még a központi fűtés kikapcsolása után is árasztották a meleget a felfűtés közben eltárolt energiából. Itt ez a hőtehetetlenség már ellenőrzött és szabályzott!


atlantic Maradja elektromos radiátorAz elektromos radiátorok jelentősen fejlődtek az elmúlt években.

Ma ezek rendkívül megbízható egységek, amelyek minimális karbantartást enyhe melegítéssel napi rendszerességgel.

Ezek már nem azok az unalmas formatervű régi fűtőtestek, amelyeket a legjobb volt elrejteni...

Az új generációs ATLANTIC radiátorok vonzó külsővel dobják fel a szoba hangulatát a belsőépítészek, lakberendezők nagy örömére is.

Az Atlantic még itt sem áll meg, sőt hazai piacra valójában itt kezdődik a termékválasztéka!

A különleges Maradja, Onoris vagy Galapagos szériákban már nagy tömegű öntöttvas hőtároló egység segíti az ún. "Gentle Heating", azaz kellemes fűtés megteremtését, a külső hőmérséklettől független folyamatos melegen tartást .

A vezérlés folyamatosan melegen tartja a fűtőtestet függetlenül a külső hőmérséklettől, azaz nincs érezhető le- és felmelegedés a termosztát kapcsolgatása miatt!

(Részletek az atlanticbolt.hu weboldalon)


Bár a fűtőpaneleknél már említettük, valamennyire ide is sorolhatóak a CLIMASTAR kerámia fűtőpaneljei is a Dual-Kherr hőtároló egységei miatt.

Itt a fő fűtőegység konvekciós, hasonló, mint amilyen az Adax Neo-ban van. (Tehát nem az infrafűtés a fő cél) Az infrafűtés és hőtárolás csak másodlagosan jön létre a kerámia előlap miatt!

Climastar Smart kerámia fűtőpanelekA CLIMASTAR kerámia fűtőpanelek joggal lehetnek a lakás díszei is rendkívül esztétikus megjelenésükkel.

Ahogy a KLIMA, a Climastar Smart széria is IP24 védettségű és kiegészíthető törölközőszárító egységgel is!

A Climastar fűtőpanel kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik az egyedülálló Dual-Kherr technológiának köszönhetően, hiszen ezáltal egyesíti magában egy konvekciós radiátor, egy infravörös fűtőpanel és egy hőtárolós kályha minden előnyét.

A Climastar Smart 3 az 1-ben: Konvekciós fűtőtest - Infravörös fűtőpanel - Hőtárolós radiátor

 A Dual-Kherr egy szabadalmaztatott szilícium-oxid-alumínium-oxid kompozit duplamagos hőtároló elem. A szilícium-oxid kiváló hőtároló képességének köszönhetően a Climastar fűtőtestek akár 75%-kal több hő tárolására képesek az olajjal feltöltött hőtároló kályhákhoz képest, miközben az alumínium-oxid remek hővezetőként biztosítja az optimális hőleadást.

Dual-Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó.

  • Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt)
  • 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb
  • Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit.
  • Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló és hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.
  • radiátor shop