phf elektromos fűtések fűtőpanelek

Elektromos fűtőtestek összehasonlító táblázata, 2000 W teljesítményű fűtőpanelek

 

A következőkben egy olyan táblázatot tekinthet meg, melyet a nálunk forgalmazott, legtöbbet keresett, 2000W teljesítményű fűtőtestekre  dolgoztunk ki. Szerencsére elég sok van, hiszen termékválasztékunk a korszerű fűtőtestek minden területét lefedi, így komoly igényt szeretnénk kielégíteni azzal, hogy egyszerűbbé tesszük a választást a különböző norvég, francia és olasz termékek között.

Növekvő árak szerint látható a fűtőtestek tudása: vezérlés- termosztát, érintésvédelem, fűtési mechanizmus és persze nem marad ki az elhelyezhetőség, nagyság sem.

Az pedig, hogy külsőleg melyik tetszik az adott ársávon belül, mindenki döntse el maga!

Fontos elmondani: a nálunk forgalmazott fűtőtestek elektromos fogyasztása között lényegi  különbség nincs, ha folyamatosan használjuk őket.

radiátor atlanticPersze itt is igaz: egy fűtés annál kevesebbet fogyaszt, minél precízebb és pontosabb a vezérlése, termosztátja.

De van még fogyasztási előny néhány fűtőtestnél - pl. francia Solius Ecodomo -, különleges  ECO módjuknak és mozgásérzékelőjük miatt lekövetik a használó életmódját, amivel már komoly megtakarítás érhető el.

Ilyen funkció például a "szellőztetés", ekkor a fűtőpanel fölöslegesen nem fűt, vagy az, hogy automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, ha elhagyjuk otthonunkat.

Még egy nagy különbség van  : a fűtési mechanizmus.

Az Atlantic fűtőpaneljei már infrasugárzással is fűtenek a konvekciós mellett, így teremtve lehetőséget a nagyobb belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére, a kellemes "cserépkályha" érzés elérésére!


 

A táblázat itt tölthető le:

ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT